Certificaten

ISO9001-VCA2

NEN EN ISO 9001

Bij du Prie bouw & ontwikkeling maken we gebruik van een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de eisen van de NEN ISO 9001-norm. Dit betekent dat wij structureel aandacht besteden aan de kwaliteit van onze bedrijfsvoering, zodat we optimaal voldoen aan de wensen en eisen van opdrachtgevers.

Bekijk certificaat
ISO_9001_COL_non-embedded

ISO 14001

Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt voor hoe wij werken. Du Prie voldoet aan de eisen van de normen voor een Milieumanagementsysteem en is ISO 14001-gekwalificeerd.

Bekijk certificaat

VCA**

Wij werken veilig of we werken niet. Hiertoe maken we gebruik van een veiligheidsbeheerssysteem volgens VCA**.

Bekijk certificaat
FSC_C164064_Promotional_with_text_Portrait_WhiteOnGreen_r_9uT68j-1

FSC-keurmerk

Als FSC-gecertificeerd bedrijf werken wij alleen met FSC-gecertificeerde producten waarbij het hout van kap tot aan eindproduct wordt gevolgd. Bosbeheer conform het FSC-keurmerk beschermt bossen voor huidige en toekomstige generaties.

Bekijk certificaat
vr_logo

Erkend Restauratiebedrijf

du Prie bouw & ontwikkeling is aangesloten bij de Vakgroep Restauratie. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen voor onder meer bedrijfsvoering, bouwkundig vakmanschap en deskundigheid op het gebied van restauratie. Voor onze opdrachtgevers een extra bewijs dat wij staan voor kwaliteit en die ook kunnen waarborgen.

Erkend leerbedrijf

We vinden het belangrijk om onze kennis over te dragen en onze expertise door te geven aan volgende generaties. Du Prie bouw & ontwikkeling is daarom erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.

Bekijk certificaat

Individuele certificaten

du Prie investeert in de continue ontwikkeling en groei van medewerkers. Zij volgen verplichte en gewenste opleidingen, waarvoor zij op persoonlijke titel een certificaat ontvangen. Te denken valt aan vakinhoudelijke opleidingen op het gebied van bouwtechniek, milieuzorg of kwaliteitsmanagement.

Uw garantie voor kwaliteit

Wij vertellen u graag meer over onze certificaten, een extra bewijs van onze kwaliteit.

Neem contact op
Meer weten? Wij helpen je graag