Naar expertises

Circulair bouwen

Slim en flexibel bouwen

Bij du Prie juichen we het toe dat er steeds meer aandacht is voor het sluiten van de kringloop door circulair te bouwen. Want juist bouwbedrijven kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het recyclen en zuiniger omgaan met grondstoffen. Circulair bouwen betekent bijvoorbeeld dat we werken met materialen die zijn gerecycled of die in de toekomst hergebruikt kunnen worden. Maar het gaat ook om het ontwikkelen en bouwen van panden die zo flexibel zijn dat herbestemming altijd mogelijk is.

Innovatief circulair concept

Circulair bouwen heeft de toekomst, en als het aan ons ligt begint de toekomst vandaag. Samen met cepezed projects en cepezed architecten heeft du Prie bouw & ontwikkeling een volledig herbruikbaar gebouw ontwikkeld. Dit gebouw is in zijn geheel een circulair product. We zijn dus een stap verder gegaan dan alleen te kijken naar hergebruik van losse elementen.

De ervaren partner die met u meedenkt

du Prie heeft ook ruime ervaring in de meer traditionele vorm van circulair bouwen, waarin slim hergebruik van materialen een hoofdrol speelt. Wij denken graag met u mee hoe wij circulariteit binnen uw project kunnen toepassen, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en esthetiek. Vanuit ons netwerk haken wij desgewenst andere experts aan op het gebied van circulariteit en duurzaamheid.

Het team van du Prie staat voor u klaar

Bouwen voor toekomstige generaties vraagt om slimme oplossingen.

Neem contact op
Vragen? Wij helpen u graag
Martijn du Prie
Directeur-eigenaar