Naar expertises

Bouwen voor de zorg

Bouwen voor de gezondheidszorg is een specialisme apart binnen de utiliteitsbouw. Naast de reguliere bouwkundige werkzaamheden worden er altijd strenge eisen gesteld ten aanzien van kwaliteit en veiligheid. In deze hightech omgevingen gaat het immers om de zorg voor kwetsbare patiënten. Dankzij onze ervaring met vooraanstaande bouwprojecten in de zorgsector weet du Prie precies wat de aandachtspunten zijn voor een solide en goed geolied bouwproces.

Zorg gaat 24/7 door

In elk ziekenhuis, laboratorium of zorginstelling waar wij werken zijn de bouwkundige werkzaamheden ondergeschikt aan de bedrijfsvoering. Dit is alleen mogelijk met een flexibele houding van ons team, het voeren van een strakke planning en goede communicatie tussen uitvoering en opdrachtgever. Vaak wordt er gebouwd terwijl de zorg op die locatie ook doorgaat. Wij hebben een aantal zeer ervaren uitvoeringsteams die weten hoe zij in zo’n complexe omgeving te werk kunnen gaan.

Technologische hoogstandjes

du Prie is niet alleen bij uitstek toegerust om bouwprojecten in de zorg te coördineren en uit te voeren, wij denken ook graag mee over het integreren van de laatste technologische mogelijkheden in uw renovatie of nieuwbouw. Bijvoorbeeld voor een laboratoriumomgeving of een zorgvleugel in een niet-zorginstelling. Zoveel mogelijk gericht op duurzaamheid en circulariteit. Op onze website vindt u voorbeelden, maar natuurlijk laten we u ook graag persoonlijk voorbeelden zien.

Het team van du Prie staat voor u klaar

Wij bouwen met hart voor de zorg; graag vertellen we u hoe we dat doen.

Neem contact op
Vragen? Wij helpen u graag
Hans van Es
Bedrijfsleider Renovatie & Zorg