Wij maken oud weer gloednieuw

Bouwen voor toekomstige generaties betekent ook dat wij bij du Prie graag meedenken en bouwen aan bestaande panden die geschikt worden gemaakt voor de huidige tijd en voldoen aan moderne wensen en eisen. Veel oude kantoorgebouwen worden gerenoveerd tot prachtige, weer optimaal bruikbare panden. Soms krijgen de gebouwen een nieuwe functie of worden functies gecombineerd. du Prie is gespecialiseerd in dit soort projecten, ook in combinatie met nieuwbouw, getuige ook ons groeiende portfolio met prachtige, duurzame resultaten.

Rust en helderheid

Bij renovaties gaat het vaak om het aanpassen van bestaande panden om weer te kunnen voldoen aan de normen van deze tijd. Wij gaan altijd uit van de wensen van onze opdrachtgever, door ons in te leven, kritische vragen te stellen en creatieve oplossingen aan te dragen voor uitdagingen die zich aandienen. Waar renovatieprojecten soms ongestructureerd kunnen verlopen door hoge eisen in combinatie met verrassingen in het pand, zorgt du Prie voor rust en helderheid. Bij du Prie is uw renovatieproject in de beste handen.

Van bouwkundige aanpassingen tot installaties

du Prie vervult graag de rol van coördinerend hoofdaannemer en kan alle renovatiewerkzaamheden uitvoeren. We hebben bewezen dat we daar goed in zijn. Vanaf de sloopwerkzaamheden en bouwkundige verbeteringen tot en met het inpassen van high-tech energie- en klimaatinstallaties: ons team weet precies waarop gelet moet worden om tot een kwalitatief hoogstaand eindresultaat te komen. Partijen waarmee wij samenwerken kennen wij vaak al decennialang; wij selecteren deze, in overleg met de opdrachtgever, altijd met de grootst mogelijke zorg.

Het team van du Prie staat voor u klaar

Wij maken uw bestaande pand klaar voor de toekomst.

Neem contact op
Fred van den Hoorn
Bedrijfsleider restauratie & renovatie