Naar expertises

Restauratie

Uw monument in ere hersteld

Mede dankzij onze specialistische kennis, opgebouwd in jaren, en onze ervaring met de restauratie van uiteenlopende monumenten en beschermde gebouwen kan ons team met recht zeggen dat uw monument bij du Prie in de beste handen is. Wij weten waar we aan moeten voldoen en waar we op moeten letten, tot in het kleinste detail. du Prie staat garant voor een hoogwaardig herstel, zodat de rijke geschiedenis zichtbaar wordt en blijft voor toekomstige generaties.

Gecertificeerd door de Stichting Vakgroep Restauratie

Ons bedrijf is lid van de Stichting Vakgroep Restauratie en is officieel gecertificeerd, volgens de beoordelingsrichtlijn BRL-ERB 2009. Dit betekent veel meer dan alleen een kwaliteitsstempel: bouwbedrijven die hiervoor in aanmerking komen, worden streng beoordeeld op diverse aspecten van het restauratiewerk. Van bedrijfsprocessen, bekwaamheid van het team tot en met de bewerking van materialen. Voor elk restauratieproject stellen wij een kwaliteitsplan op: we werken met hart en liefde voor het pand, maar altijd zakelijk, volgens een duidelijk plan van aanpak, in nauw overleg met de opdrachtgever.

Restaureren én aanpassen

Vaak wordt de restauratie van een gebouw gecombineerd met een renovatie. Zo kan een markant pand meteen geschikt worden gemaakt voor nieuw of ander gebruik, met behoud van allure en karakter. Wij stellen het beste team samen dat zorgvuldig de juiste dingen doet met respect voor het gebouw en de omgeving. De historisch belangrijke onderdelen van het pand moeten behouden blijven en vaak moet er op een creatieve manier naar oplossingen worden gezocht om nieuwe installaties mooi weg te werken. Voor dergelijke complexe projecten gaat ons hart sneller kloppen.

Het team van du Prie staat voor u klaar

De zorg en liefde voor historische gebouwen zit in onze genen.

Neem contact op
Vragen? Wij helpen u graag
Fred van den Hoorn
Bedrijfsleider restauratie & renovatie